728 x 90

Нови експонати в музея на Alfa Romeo

В музея на Alfa Romeo в италианския град Арезе се отваря сектор за нови експонати от 110-годишната история на марката, които до този момент не са била част от колекцията му. Тази зона от комплекса ще бъде достъпна само за малки групи посетители и при предварителна резервация. Екипът на музея предлага обиколки в помещенията, в

В музея на Alfa Romeo в италианския град Арезе се отваря сектор за нови експонати от 110-годишната история на марката, които до този момент не са била част от колекцията му. Тази зона от комплекса ще бъде достъпна само за малки групи посетители и при предварителна резервация.

Екипът на музея предлага обиколки в помещенията, в които се представят автомобили и различни артефакти от колекцията му, които обикновено не са изложени или не са били показвани в музейните зали.

Обиколките в новия сектор на музея на Alfa Romeo продължават около 90 минути и струват 6 евро на човек. Всички желаещи да се включат в тях първо трябва да закупят и билет за вход за музея, който позволява посещение и на останалите зали и експозиции, както дава и възможност за участие във всички събития, планирани за същия ден.

Тъй като новия сектор е допълнителна зона към музея, наличието на тези обиколки е ограничено. 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт