728 x 90

Да запалиш мотора на Audi 100 C3 2.1 след 15 години на произвола (видео)

    Продължаваме да поглеждаме с носталгия към колите от близкото и по-далечното бъдеще – в ерата, в която електрониката играеше съвсем малка роля. От тези години – по-точно 1983 година – е днешният ни гост. Става дума за Audi 100 с бензинов мотор със система за впръскване на горивото Bosh K Jectronic. Макар и този механичен инжекцион

    Продължаваме да поглеждаме с носталгия към колите от близкото и по-далечното бъдеще – в ерата, в която електрониката играеше съвсем малка роля.

    От тези години – по-точно 1983 година – е днешният ни гост. Става дума за Audi 100 с бензинов мотор със система за впръскване на горивото Bosh K Jectronic.

    Макар и този механичен инжекцион да не е сред най-надеждните в исторически план, този двигател е един от доста здравите на марката. Доказва го този екземпляр 100 седан, който престоява цели 15 години изоставен, но все пак успява да стартира мотора си.

    Е, не всичко става от първия път, тъй като проблемите с годините не са малко. Необходимо е почистване на свещите, настройка на делкото и подмяна на ангренажния ремък. Но след известни усилия. 2.1-литровият мотор запалва.


    Безсмъртните: Mercedes 200D W124 запалва след 16 години забвение (видео)


     

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт