Каква кола кара дъщерята на Джереми Кларксън? (видео)

  Джереми Кларксън е безспорно една от емблемите на съвременната автомобилна журналистика, макар и според мнозина ролята му да е по-скоро на шоумен. Да израснеш до такъв човек най-вероятно е забавно от много гледни точки. Дали всъщност е така ни разказва дъщерята на Джереми – Емили Кларксън, която участва в най-новото видео на Drivetribe. Както може

  Джереми Кларксън е безспорно една от емблемите на съвременната автомобилна журналистика, макар и според мнозина ролята му да е по-скоро на шоумен.

  Да израснеш до такъв човек най-вероятно е забавно от много гледни точки. Дали всъщност е така ни разказва дъщерята на Джереми – Емили Кларксън, която участва в най-новото видео на Drivetribe.

  Както може и да се очаква, Емили споделя, че винаги е била много близко до автомобилната тематика – още от дете, например, баща й я вози в най-различни тестови коли.

  Един от триковете й като малка е бил, че може да разпознае почти всички марки и модели на пътя, с което е впечатлявала съучениците си.

  А каква кола кара Емили? Към момента всекидневната й машина е Ford Fiesta ST. Вижте видеото за повече забавни истории от детството на Емили.

   

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *