728 x 90

Каква кола кара дъщерята на Джереми Кларксън? (видео)

    Джереми Кларксън е безспорно една от емблемите на съвременната автомобилна журналистика, макар и според мнозина ролята му да е по-скоро на шоумен. Да израснеш до такъв човек най-вероятно е забавно от много гледни точки. Дали всъщност е така ни разказва дъщерята на Джереми – Емили Кларксън, която участва в най-новото видео на Drivetribe. Както може

    Джереми Кларксън е безспорно една от емблемите на съвременната автомобилна журналистика, макар и според мнозина ролята му да е по-скоро на шоумен.

    Да израснеш до такъв човек най-вероятно е забавно от много гледни точки. Дали всъщност е така ни разказва дъщерята на Джереми – Емили Кларксън, която участва в най-новото видео на Drivetribe.

    Както може и да се очаква, Емили споделя, че винаги е била много близко до автомобилната тематика – още от дете, например, баща й я вози в най-различни тестови коли.

    Един от триковете й като малка е бил, че може да разпознае почти всички марки и модели на пътя, с което е впечатлявала съучениците си.

    А каква кола кара Емили? Към момента всекидневната й машина е Ford Fiesta ST. Вижте видеото за повече забавни истории от детството на Емили.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт