728 x 90

12-ото кафене Starbucks е в столичния Сердика Център

Популярната в цял свят марка Starbucks, представена в България от AmRest Coffee, откри ново кафене – този път в Сердика Център София. Това е дванадесетият обект на световноизвестната кафе верига в страната. Той е разположен на ниво -1, с лесен достъп от централния вход и от подземния паркинг. Разполага с търговска площ от 60 кв.

Популярната в цял свят марка Starbucks, представена в България от AmRest Coffee, откри ново кафене – този път в Сердика Център София. Това е дванадесетият обект на световноизвестната кафе верига в страната.

Той е разположен на ниво -1, с лесен достъп от централния вход и от подземния паркинг. Разполага с търговска площ от 60 кв. м и 23 седящи места. Кафенето ще бъде отворено за посетители от 08:00 до 22:00 часа всеки ден.

Новият Starbucks е с фокус към съвременния градски човек и семействата с деца – за свободното време, споделено с любими хора, за усамотен момент с книга или работна среща. Гостите на официалното откриване на новото кафене имаха възможност да опитат ароматните напитки на Starbucks, както и тържествената торта по случая.

“Щастлив съм, че с обекта в Сердика Център разширяваме присъствието на Starbucks в столицата и по-конкретно в тази част на града. Така още повече наши почитатели ще могат да се насладят на нашите кафе напитки, както и на уникалното Starbucks изживяване. Това е първият подобен Starbucks островен формат в страната“ – заяви Иван Георгиев, регионален мениджър на Starbucks България.

Всички гости на Starbucks в Сердика Център могат да опитат освен емблематичните напитки, приготвени с кафе 100% арабика, така и сезонните предложения. Вече в кафенетата се предлагат легендарните Pumpkin Spice Latte и Pumpkin Spice Frappuccino – разкошна ароматна комбинация от ободряващо еспресо с подправки за тиквен пай и канела.

До края на годината предстои откриване на още един обект на Starbucks в Пловдив, като продължават преговорите за разширяване на веригата и в още локации. Вече се извършва и реновиране на първите обекти на компанията у нас. Изцяло обновеният обект на ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“ 62А приема клиенти от 6 юни тази година, а до дни ще отвори и реновираното кафене на ул. „Фритьоф Нансен“ в столицата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт