728 x 90

В бутикова винарна в природен парк Сините камъни за Трифон Зарезан

Уютът на великолепния спортно-туристически комплекс „Сините Камъни“ сред възхитителната девствена природа в природния парк Карандила осигурява посрещането на празника на влюбените и носи романтиката на планината, където сред романтиката на кокетните еднофамилни вили и уникалната винарна преживяванията са незабравими. По случай месеца на виното и на любовта, влюбените и любителите на планината, на спорта и

Уютът на великолепния спортно-туристически комплекс „Сините Камъни“ сред възхитителната девствена природа в природния парк Карандила осигурява посрещането на празника на влюбените и носи романтиката на планината, където сред романтиката на кокетните еднофамилни вили и уникалната винарна преживяванията са незабравими. По случай месеца на виното и на любовта, влюбените и любителите на планината, на спорта и на зимния туризъм могат да отседнат в прекрасните дървени къщички на атрактивни цени от понеделник до четвъртък – за четирима души – 100 лв. на денонощие и за трима души – 80 лв., като в цената е включена закуска и бутилка вино от изисканата бутикова винарна „Карандила“.

„Малина”, „Здравец”, „Иглика”, „Къпина”, „Еделвайс” и „Лавандула” – всяка двуетажна къщичка е със собствена визия, големина, цена и чар. Ако сте я посетили веднъж, не може да не повторите, защото съотношението комфорт, релакс и цена са неповторими.

Всяка от 6-е дървени къщички с уханни имена, разполага с пълен набор от удобства – кухня, трапезария, една или две спални помещения на втория етаж, самостоятелна модерна баня и всичко необходимо, за да се почувства човек като у дома си. Изпипани до най-малкия детайл те предлагат удобство и пълен комфорт, уют и фамилно усамотение на достъпна цена сред природния парк.
 
Като от вълшебна приказка са тези самостоятелни зони за релакс, които са част от комплекса, който включва уникална Фурната, която с аромата на домашен хляб и сладки е любимо място за туристите и в делник, и в празник. Греяно вино, апетитни ястия от топла и студена кухня, кулинарни деликатеси – това е част от всекидневната листа, която превръща Фурната в кулинарна атракция и дестинация за любителите на домашно приготвената кухня.

След разходката сред природата или докато хлапетата лудуват в Детския кът, Фитнеса на открито, Игрището и на множеството площадки за релакс, отмората на чаша вино в уникалната бутикова винарна на комплекса предлага дегустация на елитни испански и български вина.

Насладете се на празника Трифон Зарезан, Свети Валентин и Св. Кирил Философ, които посрещаме на 14 февруари в една приказна среда. Напливът от туристи в прекрасния регион на Сливенския Балкан е огромен през уикенда, затова побързайте да си осигурите своето лично място за щастие в прекрасния природен парк „Сините камъни“.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт