728 x 90

Beyond стана модна къща на годината за 2020-а

Създателите на Beyond – Борче Ристовски, Добромир Киряков и Галена получиха приза „Златна игла 2020” в категория „Модна къща на годината“. В церемонията по тяхното награждаване участваха проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода, дизайнерката София Борисова – трикратен носител на приза „Златна игла” и Зорница Димитрова – оперативен директор на търговската марка

Създателите на Beyond – Борче Ристовски, Добромир Киряков и Галена получиха приза „Златна игла 2020” в категория „Модна къща на годината“. В церемонията по тяхното награждаване участваха проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода, дизайнерката София Борисова – трикратен носител на приза „Златна игла” и Зорница Димитрова – оперативен директор на търговската марка „Десизо Мони” – модна къща на годината за 2019-а.

При получаването на наградата Галена сподели: „Това ни е първата награда и аз се вълнувам. Така съм се вълнувала само, когато получавах моята първа награда за певица на годината. Като най-малко срамежлива в нашето трио искам да благодаря за това, че след толкова много години тази вечер правим дебют и в ръцете си държа наградата за модна къща на годината, благодарение на вас и на Академията за мода. Нека да ги аплодираме! Обичам такива събития. И на първо място искам да благодаря на моите приятели и партньори – Борче Ристовски и Добромир Киряков! Хубава вечер и бъдете здрави!”.

Специално за ревю-спектакъла на Академията за мода създателите на Beyond представиха селектирана колекция на модната къща. Борче Ристовски, Добромир Киряков и Галена показаха официални рокли с бляскав и женствен стил в класически цветове и линии с ръчно изработени бродерии и детайли. Колекцията демонстрира контрастът между романтичното и драматичното, който е в ДНК-о на бранда.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт