728 x 90

Цветан Цветанов ще инспектира възстановяването на област Хасково

    Вътрешният министър ще връчи отличия на трима спасители от село Бисер На 23 февруари министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще посети районите, който бяха най-тежко засегнати от наводненията в началото на февруари. Той ще направи инспекция на провежданите дейности за преодоляване на последиците от бедствената ситуация. При посещението си вътрешният министър ще бъде придружен

    Вътрешният министър ще връчи отличия на трима спасители от село Бисер

    На 23 февруари министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще посети районите, който бяха най-тежко засегнати от наводненията в началото на февруари. Той ще направи инспекция на провежданите дейности за преодоляване на последиците от бедствената ситуация. При посещението си вътрешният министър ще бъде придружен от директора на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов и областния управител на Хасково Ирена Узунова.
    В 12.00 часа на 23 февруари министър Цветанов ще се срещне с ръководството на община Свиленград и ще провери хода на възстановителните работи и изградената дига на река Марица. Следобед ще отпътува за село Бисер, където ще се срещне с изнесената временна администрация и ще провери създадената организация за продължаване на аварийно-възстановителните дейности, осигуряването с дърва, въглища, питейна вода и фургони за населението, както и разчистването на терена и мерките за опазване на обществения ред.
    Около 14.00 часа министър Цветанов ще вземе участие в общото събрание в село Бисер. Той ще връчи отличия на трима младежи от селото, които са оказали животоспасяваща помощ на хора по време на наводнението на 6 февруари.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт