728 x 90

Ново 1.2-литрово турбо за Opel Combo Life

Opel Combo Life получи нов мотор, който ще застане на върха в портфолиото на серията. Става дума за 1.2-литров, 3-цилиндров турбо бензинов агрегат, който развива максимална мощност от 130 к.с. и 230 Нм въртящ момент. Двигателят идва от концерна PSA, като ще се предлага само с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Немците обещават разход на гориво

Opel Combo Life получи нов мотор, който ще застане на върха в портфолиото на серията. Става дума за 1.2-литров, 3-цилиндров турбо бензинов агрегат, който развива максимална мощност от 130 к.с. и 230 Нм въртящ момент.

Двигателят идва от концерна PSA, като ще се предлага само с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Немците обещават разход на гориво при смесен цикъл 5.3 литра на 100 километра.

Ускорението на този компактен ван с новия 1.2 мотор до 100 км/ч отнема 12.3 секунди. Максималната скорост е 186 км/ч., а цената за базовия Combo Life Edition в Германия е 27 200 евро.

Новият агрегат покрива най-актуалните емисионни стандарти Euro 6d TEMP, благодарение на стандартния си филтър за твърди частици.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт