728 x 90

Новият Corvette има най-мощната аудио система на Bose в 2-местна кола

Chevrolet Corvette C8 се оказва революционен по много отношения за американската марка. Разбира се, най-драстична е трансформацията към конфигурация с централен двигател, но има и други важни новости. Една от тях е аудио системата на Bose, която е най-мощната слагана някога от компанията в двуместен автомобил. Поради структурата на кабината с оглед на мотора зад

Chevrolet Corvette C8 се оказва революционен по много отношения за американската марка. Разбира се, най-драстична е трансформацията към конфигурация с централен двигател, но има и други важни новости.

Една от тях е аудио системата на Bose, която е най-мощната слагана някога от компанията в двуместен автомобил. Поради структурата на кабината с оглед на мотора зад нея, разработката на системата е била доста трудна, споделят инженери.

Т.нар. Bose Performance Series разполага с 14 говорителя, по четири във вратите, още пет в таблото и централен субууфер в центъра на кабината. Резултатът е най-мощната и шумна аудио система в спортен автомобил.

Bose е основен партньор в разработката на аудио системите на Corvette от 1984 година насам, когато излиза петото поколение на суперколата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт