728 x 90

Вече се работи по електрифицирани BMW M модели

BMW M потвърди, че вече разработва електрифицирани спортни модели, които ще се появят на пазара през идните години. Информацията идва лично от втория най-важен човек в дивизията, Дирк Хакер. "Не можем да избегнем необходимостта от електрификация и признавам, че вече работим по хибридна сила," коментира той в скорошно интервю. "Засега мога да кажа единствено, че

BMW M потвърди, че вече разработва електрифицирани спортни модели, които ще се появят на пазара през идните години. Информацията идва лично от втория най-важен човек в дивизията, Дирк Хакер.

"Не можем да избегнем необходимостта от електрификация и признавам, че вече работим по хибридна сила," коментира той в скорошно интервю. "Засега мога да кажа единствено, че работим по много прецизна система, но все още не мога да потвърдя как ще реализираме проекта в детайли."

Основното притеснение за BMW М остава повишеното тегло на хибридните автомобили, което не просто прави колите по-тежки, но и разваля баланса в натоварването на двете оси.

"Да добавяш тегло към спортна кола никога не е било добра идея. Но ако електрификацията ще ни даде повече мощност, тогава ще можем да намерим необходимите отговори на въпросите, които си поставяме сега."

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт