728 x 90

Изцяло ново дигитално табло в следващия Opel Mokka

    Следващото поколение на Opel Mokka ще демонстрира ясно и смело как ще изглеждат моделите на Opel през второто десетилетие на XXI век  – изчистени, прецизни и фокусирани върху най-същественото. За целта вицепрезидентът Opel Design Марк Адамс и неговият екип са създали изцяло нова философия на основата на характерния германски стилистичен език в дизайна, съчетаващ изразителна

    Следващото поколение на Opel Mokka ще демонстрира ясно и смело как ще изглеждат моделите на Opel през второто десетилетие на XXI век  – изчистени, прецизни и фокусирани върху най-същественото. За целта вицепрезидентът Opel Design Марк Адамс и неговият екип са създали изцяло нова философия на основата на характерния германски стилистичен език в дизайна, съчетаващ изразителна яснота и самоуверена експресивност.

    В пълно съответствие с тази нова философия е изпълнен не само външният дизайн на следващото поколение Mokka, но и оформлението на интериора. При него водачът вече има пред себе си Pure Panel – високотехнологично арматурно табло, което е едновременно изцяло цифрово, а от друга излъчва спокойствие и се концентрира върху най-важното за човека зад волана.

    Цялостната структура на Opel Pure Panel, включваща широко разгърнатиите екранни повърхности прави напълно излишно използването на множество бутони и други класически контролни прибори. Новото стилистично решение съдържа в себе си най-новите цифрови технологии и най-важната за водача информация като управлението на енергийните потоци в задвижването в реално време и използването на капацитета на акумулаторната батерия на електрическата Mokka например – ясно, прегледно и без дразнеща и намаляваща концентрацията на водача излишна визуална информация.

    Минималният брой на бутоните и другите физически прибори за управление от своя страна се грижи за постигане на оптимален баланс между цифровизацията и възможността за чисто интуитивно упраление на функциите без необходимост от преминаване на различни нива и подменюта в електронната структура. 

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт