728 x 90

Shell Калотина с изцяло нов облик и повече удобства

    Търговският комплекс Shell в близост до ГКПП „Калотина“ вече посреща клиентите с модернизиран облик и допълнителни удобства след мащабен ремонт. По време на реконструкцията бяха инсталирани нови по-усъвършенствани бензинови колонки и съоръжения. Беше изграден и паркинг с капацитет от 8 автомобила, който се простира на площ от 200 кв. м. Така обектът в Калотина се

    Търговският комплекс Shell в близост до ГКПП „Калотина“ вече посреща клиентите с модернизиран облик и допълнителни удобства след мащабен ремонт. По време на реконструкцията бяха инсталирани нови по-усъвършенствани бензинови колонки и съоръжения. Беше изграден и паркинг с капацитет от 8 автомобила, който се простира на площ от 200 кв. м. Така обектът в Калотина се превръща в още по-удобно място за отдих за всички пътуващи.

    Търговската зала на комплекса е изцяло реновирана и оборудвана с ново обзавеждане. Изградена е и нова кафе зона с 20 седящи места. Въведени са всички необходими хигиенни мерки, за да се гарантира безопасността и спокойствието на персонала и клиентите.

    Търговският комплекс Shell се простира на площ от 5000 кв. м. и обслужва непрекъснато увеличаващия се поток от пътници в отсечката София – Калотина. Обектът e изцяло достъпен за хора с увреждания, като разполага със специален санитарен възел за клиенти със специфични нужди.

    Планира се в близко бъдеще в реновирания комплекс Shell да бъде изградена соларна станция, осигуряваща възобновяема енергия за операциите на обекта.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт