728 x 90

Пресконференция във фейсбук за пазара на горивата в България на 27 април

    „Инициатива за справедливи цени на енергията“ организира на 27 април от 14.00 ч. първата у нас Фейсбук-пресконференция, посветена на пазара на горивата в България, ролята на институциите и вредите от това за българското общество и икономика. Участници от страна на  групата ще са: Георги Георгиев – юрист, член на САК, работи и в областта на

    „Инициатива за справедливи цени на енергията“ организира на 27 април от 14.00 ч. първата у нас Фейсбук-пресконференция, посветена на пазара на горивата в България, ролята на институциите и вредите от това за българското общество и икономика. Участници от страна на  групата ще са: Георги Георгиев – юрист, член на САК, работи и в областта на правно-информационните технологии; Васил Чакъров – финансист; Алекс Алексиев – експерт по национална сигурност; Венцеслав Йонков – специалист по информатика; Васко Начев – енергиен експерт; Илиян Василев – експерт по енергийна сигурност.

    Преди два месеца инициативният комитет отправи писмо до Народното събрание, Президента и Министър-Председателя, което беше подписано от над 100 души, включително и формирана за целите на по-нататъшни активни действия по отстояването на правата и интересите на засегнатите, група от експерти у нас, така и в чужбина. Представители на гражданската инициатива, която си поставя за цел постигането на справедливи цени на горивата в България, ще отговарят онлайн на зададени въпроси – писмени, пряко във форума на страницата или чрез позвъняване или видеовръзка чрез Фейсбук, където е възможно в диалогов режим.

    Въпроси може да се задават общо към групата или към отделни участници в пресконференцията. За целта е необходимо да посетите фейсбук-страницата на групата преди и в посочения час.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт