728 x 90

Новите продукти от Federal-Mogul на Automechanika 2018

По време на най-голямото изложение на производителите на авточасти Automechanika във Франкфурт Federal-Mogul Motorparts представи разширена гама продукти от Champion, иновации от Ferodo и MOOG, успехи в оригиналното оборудване за Jurid, нови технологии по двигателя, иридиеви запалителни свещи от BERU и обяви всички важни новини около дейността си за годината. Повечето от емблематичните марки на

По време на най-голямото изложение на производителите на авточасти Automechanika във Франкфурт Federal-Mogul Motorparts представи разширена гама продукти от Champion, иновации от Ferodo и MOOG, успехи в оригиналното оборудване за Jurid, нови технологии по двигателя, иридиеви запалителни свещи от BERU и обяви всички важни новини около дейността си за годината. Повечето от емблематичните марки на компанията се представиха с нови продукти и иновативни технологии за следпродажбено обслужване, но също и с многобройни успехи при оригиналното оборудване.

По време на изложението миналата седмица беше поставено началото на платформата за обучение и консултация на механици Garage Gurus, както и на новия етап в развитието на марката MOOG, която показа иновативна хибридна технология за подсилване на частите на кормилното управление и окачването, обяви разширяване на производството си в Европа и представи новите си опаковки с ярък дизайн в жълт и син цвят.

Останалите акценти от щанда на Federal-Mogul Motorparts включват:
– Световноизвестната марка Champion продължава разрастването си с пускането на пазара на нова гама акумулатори по-късно тази година. След премиерата на продукти за спирачната и осветителната система в началото на 2018 г. Champion се налага като марка, покриваща всички потребности за поддръжката на автомобила. До края на годината гамата на Champion ще включва части за спирачната и за запалителната система, за осветлението, както и акумулатори, филтри и чистачки.

– Продуктите на Ferodo за оригинално оборудване са доказателство за стремежа на марката към иновативност и качество. Ferodo е пионер на пазара за спирачни части с първите по рода си дискови накладки без съдържание на мед Eco-Friction, които се превърнаха и в избора за оригинално оборудване в най-новото поколение на емблематичния модел Ford Fiesta. Тенденцията продължава и с новия Ford Galaxy и Audi A4, като и при двата модела дисковите накладки Eco-Friction ще се инсталират директно в заводите на производителите за първичния пазар.

– На изложението за авточасти във Франкфурт Jurid също така отбеляза нови победи в сегмента на оригиналното оборудване, както и обновените си опаковки за лекотоварната и тежкотоварната гама. Марката представи новите си спирачни дискове, които ще бъдат монтирани като оригинални части в производството на нов модел Alfa Romeo, а също и олекотените си спирачни дискове с подобрена ефективност и издръжливост за следпродажбено обслужване.

– Марката за запалителни системи BERU представи новите си иридиеви запалителни свещи заедно с широка гама практични инструменти и сензори за обслужването на автомобила, а също и обновения си по-функционален уебсайт. Уникалните подгревни свещи на марката, включително керамични и със сензори за налягане, сега вече са комбинирани с гамата за подгревни контролни панели.

Няколко от подразделенията на Federal-Mogul Motorparts се заемат с иновации по двигателя тази година и представят вълнуващи нови продукти:
– AE пуска на пазара клапани с натриево охлаждане, които могат да намалят нагряването на двигателя с до 20% и тежестта с около 16%. Този ефект се постига, като вместо стандартния клапан, елементът е кух и запълнен с течен натрий – така при работа на двигателя по-ефективно разпръсква топлината.

– Nüral представи Ecotough® NG, покритие срещу износване за бензинови двигатели. Продуктът увеличава издръжливостта на компонентите при модерните умалени, но мощни двигатели. Той намалява изтъркването на буталата с до 40% и загубите от триенето им с до 15%. Това е поредната иновация от Nüral за вторичния пазар, която се появява благодарение на стабилния опит на марката в разработката на бутала за оригинално оборудване.

– Goetze пуска за продажба нови клапани специално за региона на Германия, Австрия и Швейцария. Това е едно от най-добре утвърдените имена в автомобилната индустрия с високотехнологичните си компоненти, създадени така, че значително да намаляват консумацията на масло и вредните емисии, като свеждат триенето до минимум и удължават живота на двигателя до максимум.

– Payen представя новия си продукт Fibersheets, разширение на гамата Pro-Fit – уплътнения за труднодостъпни ниши и елементи. С над 10 500 видове уплътнения, гарнитури и болтове, Payen предлага решения на почти всички проблеми при поддръжката на лек автомобил.

„Automechanika е отлично място да представим всичките си нови технологии и продукти“, коментира Андрю Секстън, президент „Следпродажбено обслужване“ за региона Европа, Близкия изток и Африка и регионален президент за Federal-Mogul Motorparts: „Това е и възможност да отбележим успехите на компанията, например решението на все повече автомобилни производители да изберат дисковите накладки на Ferodo за оригинално оборудване. Индустрията се нуждае от иновации и за да постигаме такъв успех, трябва постоянно да подобряваме технологиите си и да предвиждаме тенденциите. Винаги сме се гордели с продуктите, които предлагаме на пазара – те са с високо качество, на което професионалистите по целия свят могат да се доверят. В комбинация с новата платформа Garage Gurus, вече предлагаме професионална помощ и обучение за клиенти и механици на най-високо ниво за целия региона на Европа, Близкия изток и Африка.“

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт