728 x 90

Новият Ford Puma абсолютно отговаря на името си

Пумата е средно голяма котка с дължина малко над 2 метра, изключително пъргава и силна, но в същото време красива и грациозна. Новият кросоувър Ford Puma е неин брат-близнак и, като такъв, притежава същите качества. Всъщност новият модел наследява един чисто спортен автомобил, който привличаше погледите по пътищата и пистите преди 20 години. Така че

Пумата е средно голяма котка с дължина малко над 2 метра, изключително пъргава и силна, но в същото време красива и грациозна. Новият кросоувър Ford Puma е неин брат-близнак и, като такъв, притежава същите качества.

Всъщност новият модел наследява един чисто спортен автомобил, който привличаше погледите по пътищата и пистите преди 20 години. Така че е напълно логично, че стойката на компактното SUV сега също да е като на приклекнала за спринт котка. Страничният силует има подчертано спортна линия, таванът в задната си част е силно снижен. Затова пък физиономията е симпатична, дори усмихната и с чаровни „очи“ – фаровете сякаш са гримирани с линията на дневните LED светлини. Външният дизайн, особено с покрива в различен цвят, е оригинален и силно се отличава от масата навъдили се в последните години градски кросоувъри.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт