728 x 90

Рене Грейси – от автомобилната писта до бизнеса за възрастни

В наши дни, много хора са принудени от обстоятелствата да променят кариерата си на няколко пъти през живота си, но малцина могат да претендират, че имат по-екстремен преход от този на Рене Грейси. Преди години Грейси се превърна в първата дама професионален пилот в сериите Supercar в Австралия, като целта й беше някой ден да

В наши дни, много хора са принудени от обстоятелствата да променят кариерата си на няколко пъти през живота си, но малцина могат да претендират, че имат по-екстремен преход от този на Рене Грейси.

Преди години Грейси се превърна в първата дама професионален пилот в сериите Supercar в Австралия, като целта й беше някой ден да достигне сериите NASCAR или IndyCar. 

След седем години в спорта Грейси направи пълен обрат в кариерата си. Съвсем наскоро тя обяви, че напуска моторните спортове, за да се присъедини към развлекателния бизнес за възрастни.

В момента Грейси продава свои голи снимки и видео материали в специална платформа, като казва, че това е било най-доброто решение в живота и досега.

„Това ме постави във финансово положение, за което никога не бих могла да мечтая и наистина ми е приятно. Нямам проблеми както и да ме наричат. Печеля добри пари и ми е приятно къде се намирам в живота си“, коментира тя наскоро.

В скорошно интервю Грейси коментира, че печели по над 15 000 долара седмично в новата си кариера. Сума, която никога не е достигала като автомобилен състезател.

„Опитах се да направя всичко възможно, но стигнах до момент, в който мечтата ми изчезна“, коментира Грейси за състезателната си кариера, добавяйки, че дори баща й я подкрепя в решението й да смени попрището.

В двете видеа по-долу можете да се запознаете с гледната точка на Грейси по отношение решението й да смени кариерата си.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт