728 x 90

Peugeot отново е официален превозвач на Ролан Гарос

  За своята 37-ма година на партньорство с Ролан Гарос, Peugeot отново е в основата на турнира, който ще се проведе в Париж от 27 септември до 11 октомври. Както всяка година марката ще бъде официален доставчик на транспортни услуги за играчи, ВИП лица и служители. Тази година 80% от този специален автопарк Peugeot се състои

  За своята 37-ма година на партньорство с Ролан Гарос, Peugeot отново е в основата на турнира, който ще се проведе в Париж от 27 септември до 11 октомври.

  Както всяка година марката ще бъде официален доставчик на транспортни услуги за играчи, ВИП лица и служители. Тази година 80% от този специален автопарк Peugeot се състои от електрифицирани автомобили (plug-in хибридни и електрически) – допълнителен тласък в посока на енергийния преход, който ще намали емисиите на CO2.  

  С автопарк от 178 предимно plug-in хибридни и електрически автомобили Peugeot предлага мобилност с ниски C02 емисии. Намалението на емисиите на C0₂ е повече от 60% в сравнение с Ролан Гарос през 2019 г. Марката е горда да допринесе за този енергиен преход, като еко-отговорният партньор за мобилност на турнира.

  Автопаркът се състои от 80% електрифицирани автомобили, основно Peugeot 508 и 508 SW HYBRID, 3008 HYBRID4, e-2008 и e-Traveller. С новите Peugeot 3008 HYBRID4 и 508 HYBRID, Peugeot решително се ангажира с плавен енергиен преход с още по-силни усещания зад волана.

   

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *