728 x 90

Започна Goodwood Speedweek – 3 дни авто състезания от различни класове. Гледайте на живо тук!

    Ежегодното събитие Goodwood Festival of Speed – или Фестивала на Скоростта в Гуудууд – тази година не се проведе поради пандемията от коронавирус. Организаторите все пак решиха да запишат нулева година и за целта подготвиха алтернативно състезание, което се провежда в момента в западен Съсекс, на пистата Goodwood Circuit. Става дума за т.нар. Goodwood Speedweek,

    Ежегодното събитие Goodwood Festival of Speed – или Фестивала на Скоростта в Гуудууд – тази година не се проведе поради пандемията от коронавирус.

    Организаторите все пак решиха да запишат нулева година и за целта подготвиха алтернативно състезание, което се провежда в момента в западен Съсекс, на пистата Goodwood Circuit.

    Става дума за т.нар. Goodwood Speedweek, което започна днес и ще свърши в неделя. В рамките на събитието сили помежду си ще мерят състезателни коли от всякакви ери на индустрията и от различни класове.

    Освен това, очакват се и други събития, които да съпроводят основните състезания. Сред тях ще видим честване на 70 години Формула 1, 50 години от първата победа на Porsche на "24 часа на Льо Ман" и други.

    Събитието можете да следите на живо на тази страница!

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт