728 x 90

Започна Goodwood Speedweek – 3 дни авто състезания от различни класове. Гледайте на живо тук!

  Ежегодното събитие Goodwood Festival of Speed – или Фестивала на Скоростта в Гуудууд – тази година не се проведе поради пандемията от коронавирус. Организаторите все пак решиха да запишат нулева година и за целта подготвиха алтернативно състезание, което се провежда в момента в западен Съсекс, на пистата Goodwood Circuit. Става дума за т.нар. Goodwood Speedweek,

  Ежегодното събитие Goodwood Festival of Speed – или Фестивала на Скоростта в Гуудууд – тази година не се проведе поради пандемията от коронавирус.

  Организаторите все пак решиха да запишат нулева година и за целта подготвиха алтернативно състезание, което се провежда в момента в западен Съсекс, на пистата Goodwood Circuit.

  Става дума за т.нар. Goodwood Speedweek, което започна днес и ще свърши в неделя. В рамките на събитието сили помежду си ще мерят състезателни коли от всякакви ери на индустрията и от различни класове.

  Освен това, очакват се и други събития, които да съпроводят основните състезания. Сред тях ще видим честване на 70 години Формула 1, 50 години от първата победа на Porsche на "24 часа на Льо Ман" и други.

  Събитието можете да следите на живо на тази страница!

   

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *