728 x 90

Виртуално състезание със звезди на Renault от 21 ч. тази вечер

    Renault Sport Racing се обединява със своя Esports партньор Team Vitality, за да запази състезателната страст жива с повишена активност в онлайн дигиталния свят. Събитието ще бъде излъчено по Twitch канала на Vitality във вторник (7 април) от 21 часа и ще включва две състезания в платформата Gran Turismo Sport, където всички състезатели се състезават от

    Renault Sport Racing се обединява със своя Esports партньор Team Vitality, за да запази състезателната страст жива с повишена активност в онлайн дигиталния свят. Събитието ще бъде излъчено по Twitch канала на Vitality във вторник (7 април) от 21 часа и ще включва две състезания в платформата Gran Turismo Sport, където всички състезатели се състезават от собствените си домове чрез симулатори. 

    За онлайн събитието Renault представя забележителната си гама спортни автомобили, включваща Renault R.S.01 GT и Megane R.S. Trophy-R. 

    Начело на участниците са F1 пилотът Естебан Окон и бъдещата звезда Адриен Давид, който се присъедини към програмата за млади шофьори на Renault през януари благодарение на успеха си във Формула 4 миналата година. Естебан и Адриен не са новаци в онлайн състезанията и дуото редовно се съревновава помежду си в платформата Gran Turismo. 

    Сред конкурентите им ще бъдат посланиците на Vitality – Brawks (Кевин Жорж) и Robi (Максим Дамбрин), пилотът на Esports отбора Никола Лонге и специалистът по Renault Sport автомобили Лоран Хургон, който държи актуалните рекорди на пистите Нюрбургринг, Спа-Франкоршам и Сузука с Megane R.S. Trophy-R.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт