728 x 90

Офроуд рали "По пътя на коприната 2020" от Париж до Пекин

    През 2020 г. рали-рейд "По пътя на коприната" значително ще увеличи дистранцията и ще премине по маршрут Париж-Пекин. Това съобщи ръководителят на проекта и шеф на руския отбор "КАМАЗ-мастер" Владимир Чагин по време на презентацията на офроуд маратон "По пътя на коприната 2018". След две години екипажите ще тръгнат от Франция и ще стигнат до

    През 2020 г. рали-рейд "По пътя на коприната" значително ще увеличи дистранцията и ще премине по маршрут Париж-Пекин. Това съобщи ръководителят на проекта и шеф на руския отбор "КАМАЗ-мастер" Владимир Чагин по време на презентацията на офроуд маратон "По пътя на коприната 2018".


    След две години екипажите ще тръгнат от Франция и ще стигнат до Китай през Германия, Финландия, Русия (през Санкт Петербург и Москва) и Казахстан. Повече подробности за рали-рейда ще бъдат обявени по-късно. А в тазгодишното състезание "По пътя на коприната" – старт на 15 юли в Сиан (централен Китай) ще вземат участие около 80 камиона и леки коли, както и квадроциклети с екипажи от 35 държави, които ще трябва да преодолеят почти шест хиляди километра.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт