728 x 90

Превърнаха новата Mazda3 в бегачка с 350 к.с.

    Мазда представи състезателна модификация на хечбека Mazda3 от ново поколение, подготвена за сериите TCR. Автомобилът напълно съответства на изискванията на дадената категория и може да вземе участие във всяко едно от 36-е утвърдени от TCR състезания по целия свят. Хечбекът е получил аеродинамичен пакет с масивно задно антикрило, заден дифузьор и преден сплитер. Той е

    Мазда представи състезателна модификация на хечбека Mazda3 от ново поколение, подготвена за сериите TCR. Автомобилът напълно съответства на изискванията на дадената категория и може да вземе участие във всяко едно от 36-е утвърдени от TCR състезания по целия свят.

    Хечбекът е получил аеродинамичен пакет с масивно задно антикрило, заден дифузьор и преден сплитер. Той е окомплектован с 18-цолови джанти Rays с гуми Michelin Pilot, амортисьори Bilstein и спирачки Brembo.

    Под капака е разположена двулитрова "турбочетворка", развиваща 350 к.с. и 490 Нм въртящ момент. Двигателят работи в комплект с шестстепенна последователна трансмисия Sadev. Максималната скорост на автомобила надхвърля 240 км в час.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт