728 x 90

Netflix ще снима втори сезон на сериала за Формула 1

    Формула 1 официално потвърди днес, че ще има втори сезон на документалния сериал на Netflix за световния шампионат – Drive to Survive. Премиерата на втория сезон ще е в началото на 2020 година, като този път в поредицата ще участват и Mercedes и Ferrari, който пропуснаха дебютната година на шоуто. В хода на кампанията през

    Формула 1 официално потвърди днес, че ще има втори сезон на документалния сериал на Netflix за световния шампионат – Drive to Survive. Премиерата на втория сезон ще е в началото на 2020 година, като този път в поредицата ще участват и Mercedes и Ferrari, който пропуснаха дебютната година на шоуто.

    В хода на кампанията през 2018 във Формула 1 Netflix засне първия сезон на сериала, който се оказа изключително успешен и беше приет повече от добре от публиката на стрийминг платформата.

    Преди началото на този сезон камерите на продуцентската компания Box to Box, която снима сериала, бяха допуснати на тестовете в Барселона и на първите стартове за годината още преди да бъде подписан договорът за новия сериал. Сега вече договорът е факт, обявиха от световния шампионат.

    Отборите допускат камерите на Box to Box почти навсякъде и се съгласяват, че всеки заснет кадър може да бъде излъчен – тези условия отказаха Mercedes и Ferrari миналата година. Единственото изключение се прави за технически тайни по колите на тимовете и Neflix няма право да показва детайли от автомобилите, които може да бъдат използвани от конкуренцията.

    През юни шефът на Mercedes Тото Волф потвърди, че световните шампиони ще участват в новия сезон на Drive to Survive и напомни, че през 2018 отборът се е отказал, след като е станало ясно, че и Ferrari няма да участва в шоуто.

    Сериалът даде възможност да видим някои интересни особености, които останаха скрити от медиите през миналата година – основно по отношение на работата в Haas и проблемите на Гюнтер Щайнер с пилотите и екипа му, поглед отвътре към решението на Дениъл Рикардо да напусне Red Bull и да премине в Renault, напрежението между Сирил Абитбул и Кристиан Хорнър, какво се случи с Фернандо Алонсо с McLaren и т.н.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт