728 x 90

Ф1: Тото Волф пропуска етап за пръв път от 2013 г.

Шефът на отбора на "Мерцедес" във Формула 1 Тото Волф няма да присъства на ГП на Бразилия, което ще се проведе през предстоящия уикенд от 15 до 17 ноември. "Гран при на Бразилия ще стане първият етап от 2013 г., на който няма да присъствам. Вече си обезпечихме двете титли и сега имам време, за

Шефът на отбора на "Мерцедес" във Формула 1 Тото Волф няма да присъства на ГП на Бразилия, което ще се проведе през предстоящия уикенд от 15 до 17 ноември.

"Гран при на Бразилия ще стане първият етап от 2013 г., на който няма да присъствам. Вече си обезпечихме двете титли и сега имам време, за да се съсредоточа върху други дела в Европа" – цитира думите на 47-годишния Волф пресслужбата на тима.

През сезон 2019 "Мерцедес" завоюва за шести пореден път Купата на конструкторите, а пилотът на отбора Люис Хамилтън за трети път поред стана световен шампион. Като цяло в сметката на 34-годишния Хамилтън има шест титли, в това число пет в състава на "Мерцедес".

След ГП на Бразилия през 2019 г. във Формула 1 остава да се проведе още един етап. ГП на Абу Даби ще се състои от 29 ноември до 1 декември.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт