728 x 90

Ф1: В "Хонда" са недоволни от резултатите

    Техническият директор на подразделение "Хонда Ф1" Тойохару Танабе обобщи сезона за японската компания в световния шампионат от Формула 1. "Този сезон беше първият за "Хонда" в хибридната ера, когато ние работихме с два отбора. Успяхм да изградим отлични отношения, което ни позволим да направим солидна крачка напред. Нашият прогрес се потвърждава от трите победи на

    Техническият директор на подразделение "Хонда Ф1" Тойохару Танабе обобщи сезона за японската компания в световния шампионат от Формула 1.

    "Този сезон беше първият за "Хонда" в хибридната ера, когато ние работихме с два отбора. Успяхм да изградим отлични отношения, което ни позволим да направим солидна крачка напред. Нашият прогрес се потвърждава от трите победи на "Ред Бул" и двата подиума за "Торо Росо". Искам да изразя благодарност на двата тима и на всички, които работиха на пистите и в базите в Япония, Великобритания и Италия, както и на всички наши доставчици. Получихме много подкрепа от различни подразделения в "Хонда", така че всяка компания изигра голяма роля за това, че подобрихме постиженията си в тази година. Проведохме добър сезон, но резултатите засега на отговарят на нашите амбиции. Ще продължим да работим, за да добавяме", – цитира думите на Танабе Inside Racing.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт