728 x 90

Ferrari с още промени за Австрия

    Ferrari планира да пробва нови промени по SF90 в утрешните свободни тренировки за Гран при на Франция, които трябва да подобрят представянето на Себастиан Фетел и Шарл Льоклер. Скудерията няма победа от 11 състезания насам – за последно Кими Райконен спечели в Остин миналата година, а от началото на този сезон всички победи са за

    Ferrari планира да пробва нови промени по SF90 в утрешните свободни тренировки за Гран при на Франция, които трябва да подобрят представянето на Себастиан Фетел и Шарл Льоклер.

    Скудерията няма победа от 11 състезания насам – за последно Кими Райконен спечели в Остин миналата година, а от началото на този сезон всички победи са за пилотите на Mercedes Люис Хамилтън и Валтери Ботас.

    Във Франция тимът на италианците изпробва нови предно и задно крило, нови кутии на спирачките и нов под  на колата, като от пода инженерите се отказаха след петъчните свободни тренировки.

    Сега развитието на SF90 поема в нова посока, за която говори шефът на тима Матиа Биното във Франция – италианците ще жертват част от максималната си скорост на правите, за да получат по-добро сцепление в завоите.

    Със сигурност един от новите елементи ще е по-различен вариант на пода на колата, включително и аеродинамичните елементи, закрепени зад него, които са разположени точно пред задните брони.

    Другите промени по колата на Ferrari трябва да станат ясни утре.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт