728 x 90

Renault сменя името си на Alpine във Формула 1

    Чрез именуването на своя отбор Alpine от сезон 2021, Groupe Renault избра да постави цветовете на френското съвършенство в основата на Формула 1. Вече признато за своите рекорди и успехи в състезанията за издръжливост и рали състезанията, името Alpine естествено намира своето място във високите стандарти и престижа на Ф1.  Марката Alpine, символ на спортна

    Чрез именуването на своя отбор Alpine от сезон 2021, Groupe Renault избра да постави цветовете на френското съвършенство в основата на Формула 1. Вече признато за своите рекорди и успехи в състезанията за издръжливост и рали състезанията, името Alpine естествено намира своето място във високите стандарти и престижа на Ф1. 

    Марката Alpine, символ на спортна мощ, елегантност и бързина, ще отговаря за разработката за шасито и ще отдаде почит на опита, родил A110. За Alpine това е ключова стъпка в ускоряването на развитието и влиянието на марката. Двигателят на отбора ще продължи да се възползва от уникалния опит на Groupe Renault в хибридните задвижвания и името му E-Tech ще бъде запазено. 

    Подписването на новото споразумение „Конкорд“, въвеждащо ограничение на бюджетите и прилагането на нови технически регламенти от 2022 г., потвърждава решителността на Groupe Renault да се завърне на подиума и да печели с новите си цветове.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт