728 x 90

Лауда: Разбрахме се с Нико, остава за още 2 години

    Напълно очаквано лидерът в класирането във Формула 1 Нико Розберг ще остане в Mercedes, а днес стана ясно, че новият му договор ще е за още две години. Преговорите за новия договор на Нико се водят от семейния приятел на фамилия Розберг Герхард Бергер, който има опит като пилот и съсобственик на отбор във Формула

    Напълно очаквано лидерът в класирането във Формула 1 Нико Розберг ще остане в Mercedes, а днес стана ясно, че новият му договор ще е за още две години.

    Преговорите за новия договор на Нико се водят от семейния приятел на фамилия Розберг Герхард Бергер, който има опит като пилот и съсобственик на отбор във Формула 1.

    Нико потвърди преди време, че преговорите са се забавили не заради увеличението на заплатата, което той очаква, а заради срока на новия му договор.

    Преди състезанието в Австрия Нико и съпругата му Вивиан отскочиха до остров Ибиса, а там бяха изненадани от Ники Лауда и съпругата му. Вивиан притежава сладоледен салон на Ибиса, който носи нейното име.

    Лауда пък обясни, че е решил да се разходи до популярния остров, за да изпробва новата си яхта.

    „Разбрахме се за нов договор за Нико, който ще е за две години – заяви Лауда пред вестник Bild. – Все още обаче не сме уточнили всички детайли, но Нико остава при нас. Никога не съм имал съмнения по този въпрос.

    „Не, договорът на Нико не е подарък за рождения му ден, той скоро ще навърши 31, тъй като той напълно си го е заслужил.”

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт