728 x 90

Хамилтън си почива със зимни спортове в Япония

Добрата новина за феновете на Люис Хамилтън е, че световният шампион във Формула 1 официално се завърна в социалните мрежи и отново е активен в Twitter и Instagram. Помните, че британецът ги напусна преди Нова година заради остри коментари срещу негово видео, в което той касти свой братовчед в рокля. След това Люис изтри всичките

Добрата новина за феновете на Люис Хамилтън е, че световният шампион във Формула 1 официално се завърна в социалните мрежи и отново е активен в Twitter и Instagram. Помните, че британецът ги напусна преди Нова година заради остри коментари срещу негово видео, в което той касти свой братовчед в рокля. След това Люис изтри всичките си постове и мина в офлайн режим.

Сега обаче той е отново тук и публикува снимки от Япония, където съчетава почивка със спонсорски ангажименти. И Люис демонстрира майсторство със сноуборда и моторните шейни, като става въпрос за снежна ваканция на остров Хокайдо.

Доскоро се смяташе, че Кими Райконен е ненадминатият майстор №1 на ездата на моторна шейна на сняг, но Хамилтън определено има амбиции да го детронира.

„Тази зима видях Япония от друга гледна точка, като покарах из местните планини. Снегът тук е просто великолепен. Много ми се иска да ви разкажа по-подробно за това страхотно пътуване…”, написа в Instagram Хамилтън, който през 2017 година спечели четвъртата си световна титла във Формула 1.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт