728 x 90

Haas F1 показа цветовете си за сезон 2019

Американският тим във Формула 1 Haas ще се състезава с нови цветове през сезон 2019. Вчера отборът представи новия си основен спонсор – Rich Energy, като заради компанията за енергийни напитки колите на Haas ще са в черно и златисто. Пилотите на Haas Кевин Магнусен и Ромен Грожан представиха новите цветове с колата от миналата

Американският тим във Формула 1 Haas ще се състезава с нови цветове през сезон 2019. Вчера отборът представи новия си основен спонсор – Rich Energy, като заради компанията за енергийни напитки колите на Haas ще са в черно и златисто.

Пилотите на Haas Кевин Магнусен и Ромен Грожан представиха новите цветове с колата от миналата година, която обаче беше показана в Кралския автомобилен клуб в Лондон с новото предно крило за сезон 2019.

Колата на Haas за предстоящия сезон – VF-19, ще бъде представена на 18 февруари в Барселона в 9.00 часа българско време, точно преди началото на предсезонните тестове.

„Сезон 2018 беше най-успешният от влизането ни във Формула 1 – заяви шефът на тима Гюнтер Щайнер. – Но също така видяхме, че ни очаква много работа, за да минем по-напред в класирането. Започнахме рано работа по VF-19 и следващата крачка от развитието на новата кола ще са тестовете в Барселона, като тестовете са много важни за подготовката за началото на сезона в Австралия.”

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт