728 x 90

Williams представя окраска и спонсори в понеделник

    Британският тим във Формула 1 Williams ще представи в понеделник новия си основен спонсор за сезон 2019, както и цветовете, с които ще се състезават Роберт Кубица и Джордж Ръсел. Представянето ще е в завода на тима в Гроув, от 17 часа българско време. Презентацията на Williams може да се разглежда и като реакция на

    Британският тим във Формула 1 Williams ще представи в понеделник новия си основен спонсор за сезон 2019, както и цветовете, с които ще се състезават Роберт Кубица и Джордж Ръсел.

    Представянето ще е в завода на тима в Гроув, от 17 часа българско време.

    Презентацията на Williams може да се разглежда и като реакция на представянето на Haas вчера, на което американците показаха цветовете за 2019 и новия си спонсор – Rich Energy.

    Williams преговаря до последно с Rich Energy, дори изтече информация, че името на британската компания за енергийни напитки ще стане част от наименованието на отбора. Но в последния момент Rich Energy избра офертата на Haas F1.

    Основният спонсор на Williams – Martini напусна Формула 1 в края на 2018, а заедно с новия основен рекламодател ще бъдат представени и полските спонсори на тима, които идват с Кубица и за които се твърди, че ще подсилят бюджета на отбора с около 10 милиона евро.

    Също в понеделник е и представянето на новата кола на втория тим на Red Bull – Toro Rosso.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт