728 x 90

Формула 1: Mercedes F1 показа новата окраска на болидите

Отборът от Формула 1 Mercedes AMG F1 представи новата ливрея, която ще получат болидите през 2020 година. Новите "Сребърни стрели" ще бъдат показани на 14 февруари, затова новата окраска беше демонстрирана на машината от миналия сезон. Заедно с новата ливрея, шесткратните притежатели на "Купата на конструкторите" представиха своя нов партньор – компанията Ineos. В чест

Отборът от Формула 1 Mercedes AMG F1 представи новата ливрея, която ще получат болидите през 2020 година. Новите "Сребърни стрели" ще бъдат показани на 14 февруари, затова новата окраска беше демонстрирана на машината от миналия сезон.

Заедно с новата ливрея, шесткратните притежатели на "Купата на конструкторите" представиха своя нов партньор – компанията Ineos. В чест на петгодишния контракт с британската фирма върху болидите Mercedes, на предните и задните крила, както и на върха на въздуховода, са се появили тъмночервени цветове и логото на новия спонсор.

За компанията Ineos контрактът с Mercedes AMG F1 не е първата подобна сделка в автомобилния спорт, тъй като британците вече присъстват в гонки в САЩ. А освен това, имат спонсорски контракти в колоезденето, леката атлетика, футбола. Също така нов партньор на "Сребърните стрели" стана и компанията AMD, която по-рано си сътрудничеше с Ferrari.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт