728 x 90

Виртуалният "24 ч. на Льо Ман" ще се проведе на 13 юни

    Оригиналното състезание "24 ч. на Льо Ман" за тази година беше насрочено за 13 юни. Поради пандемията от COVID-19 обаче маратонскаа надпревара беше отложена за 19 и 20 септември, поне засега. Все пак състезание на 13 юни ще има, но то ще бъде изцяло виртуално. Състезанието ще приеме името ‘24 Hours of Le Mans Virtual’ и

    Оригиналното състезание "24 ч. на Льо Ман" за тази година беше насрочено за 13 юни. Поради пандемията от COVID-19 обаче маратонскаа надпревара беше отложена за 19 и 20 септември, поне засега.

    Все пак състезание на 13 юни ще има, но то ще бъде изцяло виртуално. Състезанието ще приеме името ‘24 Hours of Le Mans Virtual’ и ще се проведе на компютърната игра rFactor 2.

    Регламентът предвижда всеки един отбор да има по двама професионални пилоти в компанията на двама виртуални пилоти, които са специалисти в компютърните игри.

    Състезанието ще включва не повече от 50 коли едновременно. За повече реализъм ще бъдат пресъздадени влизанията в бокса, зарежданията с гориво, смяната на климатичните условия и други.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт