728 x 90

Шампионите в група Е ще защитават титлата си

    Шампионите в група Е в българския рали шампионат за 2018 година Калин Бенчев и Александър Спиров обявиха две основни цели преди началото на сезон 2019 с 50-ото издание на рали „България” този уикенд. Двамата отново ще се състезават със Subaru Impreza, като колата е подготвена от STI.bg. „Естествено, че първата цел ни цел ще е

    Шампионите в група Е в българския рали шампионат за 2018 година Калин Бенчев и Александър Спиров обявиха две основни цели преди началото на сезон 2019 с 50-ото издание на рали „България” този уикенд. Двамата отново ще се състезават със Subaru Impreza, като колата е подготвена от STI.bg.

    „Естествено, че първата цел ни цел ще е да защитим титлата в група Е, защото миналата година положихме много усилия и преодоляхме много трудности, за да стигнем до нея – заяви преди началото на рали „България” Бенчев. – Втората ни цел е следствие от първата и тя е да видим колко напред в класирането в нашия шампионат можем да стигнем. През миналия сезон имахме проблеми с надеждността и нямаше смисъл да я обсъждаме, но сега имаме по-големи амбиции.

    „Надявам се, че тази година ще има още по-сериозна конкуренция в нашата група, за да могат феновете да гледат оспорвани състезания с интересни и атрактивни автомобили.”

    Юбилейното 50-о издание на рали „България” стартира днес в 20,30 часа пред храм „Успение Богородично” във Варна, като в събота се карат 11 отсечки, основно около Шумен, а в неделя са предвидени още 5 скоростни етапа.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт