728 x 90

Формула 1, летателен балон и BMX на 600 метра над земята

Крис Кайл прави трикове във въздуха на специално подготвена от Red Bull Advanced Technologies рампа Шотландският професионален байкър Крис Кайл участва в последния проект на Red Bull, в който един от най-големите летателни балони вдига във въздуха специална рампа за трикове. Тя е проектирана от технологичното подразделение на австрийската компания, което отговаря за отбора във

Крис Кайл прави трикове във въздуха на специално подготвена от Red Bull Advanced Technologies рампа

Шотландският професионален байкър Крис Кайл участва в последния проект на Red Bull, в който един от най-големите летателни балони вдига във въздуха специална рампа за трикове. Тя е проектирана от технологичното подразделение на австрийската компания, което отговаря за отбора във Формула 1.

Карбоновата конструкция трябва не само да понесе нетипичните натоварвания във въздуха, но и да е достатъчно лека и аеродинамична, за да позволи на съоръжението на Cameron Balloons да я вдигне във въздуха и да я контролира. Балонът е шест пъти по-голям от стандартните летателни апарати от този тип, което прави възможно вдигането на 1,7-тонната рампа.

Три години са били необходими на Крис и неговия екип, за да реализират проекта.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт