728 x 90

София Картинг Ринг с напълно нова писта

Това е четвъртата промяна на конфигурацията на трасето и първата, която го променя изцяло за 8-те години, откакто София Картинг Ринг отвори врати и се превърна в любимо място за забавление на малки и големи на закрито! С настъпването на новата година, най-голямата закрита картинг писта у нас – София Картинг Ринг, реши да подари

Това е четвъртата промяна на конфигурацията на трасето и първата, която го променя изцяло за 8-те години, откакто София Картинг Ринг отвори врати и се превърна в любимо място за забавление на малки и големи на закрито!

С настъпването на новата година, най-голямата закрита картинг писта у нас – София Картинг Ринг, реши да подари на всички фенове на моторните спортове ново преживяване, а именно да тестват своите възможности на напълно обновената си писта. Новата конфигурация е достъпна от началото на този месец. Всеки ще има възможност да тества своите способности, като от старта до финала ще трябва да се преодолеят около 620 метра дължина, 17 завоя, като новата писта се очаква да бъде с около 2 секунди по-бърза.

Напълно обновеният дизайн е подходящ както за начинаещи, търсещи забавление, така и за по-опитни пилоти, чиято цел е да доусъвършенстват уменията си. Освен за забавление и адреналин, новата писта ще бъде използвана за многобройните надпревари и шампионати, които се провеждат на София Картинг Ринг. Многото различни траектории и начини на преминаване ще позволят повече изпреварвания и атракция за зрителите. Промяната ще помогне и в обучението на най – малките пилоти, участващи в „Картинг училището за шампиони“. Степента на сигурност е сред приоритетите за София Картинг Ринг, като и този път се залага на висококачествени ограждения и специална настилка, гарантираща възможно най-добро сцепление.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт