728 x 90

Още една идея за BMW X7 пикап

По-рано този месец BMW представи интересна концепция за пикап версия на флагманския си SUV модел Х7. Машината се прие с интерес от феновете на марката по света и това породи различни и интересни дискусии. Независимият дизайнер Rain Prisk, например, реши да представи своя визия по въпроса. Разбира се, неговата разработка е в изцяло виртуална среда

По-рано този месец BMW представи интересна концепция за пикап версия на флагманския си SUV модел Х7. Машината се прие с интерес от феновете на марката по света и това породи различни и интересни дискусии.

Независимият дизайнер Rain Prisk, например, реши да представи своя визия по въпроса. Разбира се, неговата разработка е в изцяло виртуална среда за разлика от прототипа на BMW.

Разликите между двата проекта са значителни. Виртуалната машина разполага със само две врати и доста по-дълго товарно легло, докато студията на BMW има четири врати.

Освен това, добавени са и офроуд гуми, малко допълнителна протекция за пода и стилен малък спойлер в задната част на кабината. Под капака е 3.0-литров дизелов мотор от M50d серията.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт