728 x 90

Shelby American Super Snake Sport F-150 – пикап със 755 к.с.

Shelby American представи по време на тунинг шоуто SEMA новото си отроче. Става дума за версия на пикапа Ford F-150, която разполага с невероятните за такъв клас автомобил 755 к.с. За база се използва актуалното поколение на F-150, като към името му тунерите добавят Super Snake Sport. Те носят 8-цилиндров бензинов мотор, който заменя заводския 3.5-литров

Shelby American представи по време на тунинг шоуто SEMA новото си отроче. Става дума за версия на пикапа Ford F-150, която разполага с невероятните за такъв клас автомобил 755 к.с.

За база се използва актуалното поколение на F-150, като към името му тунерите добавят Super Snake Sport. Те носят 8-цилиндров бензинов мотор, който заменя заводския 3.5-литров V6.

След доста преработки, агрегатът може да се похвали с мощност от 755 к.с., които достигат до четирите колела посредством автоматична трансмисия. Гумите на задния мост са с размер от 22 цола.

Засега няма точни цифри за максимална скорост и ускорение, но от Shelby обещават "невероятно бързо ускорение". Моделът все още се води концепт, но най-вероятно ще може да се поръча от клиенти сравнително скоро.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт