728 x 90

Лада за "Лудия Макс" от Днепър

Потресаващ ВАЗ-2107 от 1988 г. беше изкаран за продажба в украинския град Днепър. Неговият създател явно е вдъхновен от филмите за "Лудия Макс". Ладата изглежда като машина за апокалипсиса. Тя притежава агресивно окачване, голямо задно антикрило и "щори" на прозорците. Върху капака има огромен въздуховод и фалшиво копие на картечница. Вътре в кабината са монтирани

Потресаващ ВАЗ-2107 от 1988 г. беше изкаран за продажба в украинския град Днепър. Неговият създател явно е вдъхновен от филмите за "Лудия Макс".

Ладата изглежда като машина за апокалипсиса. Тя притежава агресивно окачване, голямо задно антикрило и "щори" на прозорците.

Върху капака има огромен въздуховод и фалшиво копие на картечница. Вътре в кабината са монтирани подгреваеми предни кресла с велур от BMW и задни седалки от Mazda.

Тунингът на ВАЗ-а включва още бутон за стартиране и мощна аудио система Pioneer. Автомобилът има 1,8-литров двигател ВАЗ-2106.

Колата е участвала в различни автосалони и фестивали, като дори е печелила награди. Сумата, която собственикът иска за невероятния ВАЗ, е $3500.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт