728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Hennessey Goliath 700 има 700 к.с. и струва над 100 хил. долара

Американската тунинг фирма Hennessey се захвана и с модели извън гамата на Ford, с които обикновено работи. Този път специалистите доработиха GMC Sierra Denali, продукт на General Motors. Основната работа обхваща 6.2-литровия V8 двигател на големия пикап, който получава суперчарджър с обем от 2.9 литра за максимална мощност от 700 к.с. Като допълнение към това, V8

Американската тунинг фирма Hennessey се захвана и с модели извън гамата на Ford, с които обикновено работи. Този път специалистите доработиха GMC Sierra Denali, продукт на General Motors.

Основната работа обхваща 6.2-литровия V8 двигател на големия пикап, който получава суперчарджър с обем от 2.9 литра за максимална мощност от 700 к.с.

Като допълнение към това, V8 агрегатът получава нови бутала и клапани, запалителна система, горивна система и преработен софтуер за работа. Резултатът според Hennessey е ускорение от място до 100 км/ч за около 4.5 секунди.

Прочети още:
Българин предложи алтернативна визия за новото BMW M4

В различни тунинг пакети от фирмата ще предлагат офроуд окачване и гуми, визуални доработки, допълнително LED осветление за офроуд и интериорни подобрения.

Ако поръчате всички пакети, то сумата само за доработката почти достига 75 000 долара. Като към нея добавим цената и на самия пикап, който стартира от 54 700 долара, то общата сума далеч надхвърля 100 000 долара.

 

Autoclub.bg
ADMINISTRATOR
ПРОФИЛ

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *