728 x 90

€329 990 за тунинг на Mercedes-AMG G63 от Mansory

Тунерите от ателие Mansory показаха доработен Mercedes-AMG G63, който е получил мощен мотор и ценова листа от €329 990. Топ джипката е получила повече карбон, включен в новите предни и задни брони, масивни колесни арки и капак с въздухозаборници. На капака се е появила допълнителна светлина. Колата има затъмнена решетка Panamericana, червени акценти върху корпусите

Тунерите от ателие Mansory показаха доработен Mercedes-AMG G63, който е получил мощен мотор и ценова листа от €329 990. Топ джипката е получила повече карбон, включен в новите предни и задни брони, масивни колесни арки и капак с въздухозаборници.

На капака се е появила допълнителна светлина. Колата има затъмнена решетка Panamericana, червени акценти върху корпусите на страничните огледала и огромни 24-цолови джанти.

Освен това, тунинг майсторите от Mansory са подправили още и двигателя. След намесата 4.0-литровият битурбо V8 вместо стандартните 585 к.с. ще произвежда 720 "коня". Динамичните характеристики не са разкрити все още, но стандартният Mercedes-AMG G63 се ускорява от място до 100 км/ч за 4,5 секунди с максимална скорост 240 км/ч.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт