728 x 90

Превърнаха Lamborghini Aventador в ексклузивен Mansory Cabrera

Немското ателие Mansory представи ексклузивния суперкар Cabrera. В неговата основа е Lamborghini Aventador SVJ, като общо ще бъдат построени три автомобила. Mansory Cabrera е първата от работите на тунингарите, която е посветена на 30-годишнината на ателието. Суперколата е получила името си в чест на испанската порода бикове за корида, както изцяло преработено карбоново шаси, нови

Немското ателие Mansory представи ексклузивния суперкар Cabrera. В неговата основа е Lamborghini Aventador SVJ, като общо ще бъдат построени три автомобила.

Mansory Cabrera е първата от работите на тунингарите, която е посветена на 30-годишнината на ателието. Суперколата е получила името си в чест на испанската порода бикове за корида, както изцяло преработено карбоново шаси, нови светодиодни фарове и специален цвят на купето Vento Verde.

Предната броня на автомобила е с нови въздуховоди, призвани да оптимизират потока на въздуха и притегателната сила, а благодарение на новите странични по-широки арки на колелата широчината на колата с 40 милиметра. В оборудването са влезли нови лети джанти с размер 20 цола отпред и 21 цола отзад – в гуми Pirelli P Zero.

В тунинга влиза още масивен изцяло карбонов кожух на двигателя, голям заден спойлер и специален дифузьор. Плюс нов ауспух.

В процеса на преработка в салона на Lamborghini Aventador SVJ не са оставили нищо – сменено е абсолютно всичко. Освен това, от Mansory са добавили акценти в цвета на купето, специални шевове, тапицерия от Alcantara и карбонови детайли.

Не се е разминало и без модификация на двигателя. 6,5-литровият "атмосферник" V12, стандартно произвеждащ 770 к.с. и 720 Нм, е ускорен до 810 к.с. и 780 Нм. В резултат ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 2,6 секунди (минус две десети), а максималната скорост е увеличена до 355 км/ч (плюс 5 км/ч).

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт