728 x 90

Нов BMW 3-Series Compact? Не, мерси!

Преди няколко десетилетия, по-точно при моделно поколение Е36 и Е46, BMW предлагаше на своите клиенти малък хечбек, който носеше името 3-Series Compact. За мнозина, колата остана неразбрана. Наследи я чисто новия 1-Series няколко години по-късно, с което 3-та Серия хечбек остана в историята. Този рендър, дело на колегите ни от Kolesa.ru, предлага съвременен наследник на

Преди няколко десетилетия, по-точно при моделно поколение Е36 и Е46, BMW предлагаше на своите клиенти малък хечбек, който носеше името 3-Series Compact.

За мнозина, колата остана неразбрана. Наследи я чисто новия 1-Series няколко години по-късно, с което 3-та Серия хечбек остана в историята.

Този рендър, дело на колегите ни от Kolesa.ru, предлага съвременен наследник на компактното возило. Дизайнът не е по наш вкус, но все пак идеята не е лишена от смисъл.

Прочети още:
Range Rover покорява върхове на лукса с SV Bespoke

Най-новото поколение на 1-ва Серия се предлага с предно и двойно предаване. На практика, това означава, че баварците нямат хечбек, който да се задвижва от задните колела.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *