Нов BMW 3-Series Compact? Не, мерси!

Преди няколко десетилетия, по-точно при моделно поколение Е36 и Е46, BMW предлагаше на своите клиенти малък хечбек, който носеше името 3-Series Compact. За мнозина, колата остана неразбрана. Наследи я чисто новия 1-Series няколко години по-късно, с което 3-та Серия хечбек остана в историята. Този рендър, дело на колегите ни от Kolesa.ru, предлага съвременен наследник на

Преди няколко десетилетия, по-точно при моделно поколение Е36 и Е46, BMW предлагаше на своите клиенти малък хечбек, който носеше името 3-Series Compact.

За мнозина, колата остана неразбрана. Наследи я чисто новия 1-Series няколко години по-късно, с което 3-та Серия хечбек остана в историята.

Този рендър, дело на колегите ни от Kolesa.ru, предлага съвременен наследник на компактното возило. Дизайнът не е по наш вкус, но все пак идеята не е лишена от смисъл.

Най-новото поколение на 1-ва Серия се предлага с предно и двойно предаване. На практика, това означава, че баварците нямат хечбек, който да се задвижва от задните колела.

Прочети още:
Ако Alfa Romeo Giulia имаше комби версия...

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *