728 x 90

Идеята за Hyundai Sonata комби ни харесва много

Съществуват неофициални данни, че Hyundai работи по комби версия на осмото поколение Sonata. Моделът все още не е потвърден за производство, но нови рендъри на колегите ни от Kolesa.ru дават добра представа как може да изглежда машината. От рендърите е видно, че виртуалната машина е оборудвана с броните си за международния пазар, а не този

Съществуват неофициални данни, че Hyundai работи по комби версия на осмото поколение Sonata. Моделът все още не е потвърден за производство, но нови рендъри на колегите ни от Kolesa.ru дават добра представа как може да изглежда машината.

От рендърите е видно, че виртуалната машина е оборудвана с броните си за международния пазар, а не този за САЩ. Именно в Северна Америка моделът няма да се предлага най-вероятно.

Новата Sonata е за моделната 2020 година и дизайнът на екстериора й е сериозно повлиян от впечатляващия концепт Le Fil Rouge, който дебютира преди около година в Женева.

Припомняме, че седанът е изграден върху нова платформа и използва корпоративна идентичност, наречена Sensuous Sportiness (“Емоционална спортност”). 

След смяна на поколението седанът със среден размер е с 45 мм по-дълъг, с 25 мм по-широк и с 30 мм по-нисък. Размерът на междуосието се е увеличил с 35 милиметра.

Hyundai Sonata получава редица стилистични решения от кросоувъра Grandmaster HDC-2, който дебютира миналата пролет на автосалона в Пусан. Автомобилът ще получи LED оптика, фирмена радиаторна решетка, както и 16-, 17- или 18-инчови колела, от които да избирате. Аеродинамичният коефициент е 0,27.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт