728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

От Русия с любов: Превърнаха новия Ford Focus в спийдстър

Руската тунинг сцена определено носия своя собствен чар. Не, не говорим за онези безумно раздути руски коли, а за нещо в този стил. Хората зад проекта Ford Market, който се занимава с всякакви продукти на Синия Овал, представиха един от последните си проекти. Той се базра на актуалното четвърто поколение Focus и… няма врати, покрив

Руската тунинг сцена определено носия своя собствен чар. Не, не говорим за онези безумно раздути руски коли, а за нещо в този стил.

Хората зад проекта Ford Market, който се занимава с всякакви продукти на Синия Овал, представиха един от последните си проекти. Той се базра на актуалното четвърто поколение Focus и… няма врати, покрив и челно стъкло.

Това е една класическа рецепта за автомобил от класа спийдстър. Интересното тук е, че интериорът на машината се базира на предходното поколение Focus, а откриваме различни компонент и от по-стари автомобили на марката.

Прочети още:
Българин предложи алтернативна визия за новото BMW M4

Руснаците споделят, че открият компактен автомобил е вдъхновен от StreetKa, а едновременно с това се явява и идеен наследник на Focus Cabriolet от второ поколение.

Разгледайте галерията за повече детайли около изграждането на машината.

 

Autoclub.bg
ADMINISTRATOR
ПРОФИЛ

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *