728 x 90

Carlex даде на Hyundai Santa Fe радикален дизайн

Тунинг фирмата Carlеx Design е известна най-вече с проектите си, базирани на скъпи премиум автомобили, но от компанията наскоро изненадаха всички с представянето на доработен Hyundai Santa Fe. Както е видно от снимките, голяма част от екстериорните панели на модела са били преработени с доста по-агресивна визия. Дали това е за добре или не, ще

Тунинг фирмата Carlеx Design е известна най-вече с проектите си, базирани на скъпи премиум автомобили, но от компанията наскоро изненадаха всички с представянето на доработен Hyundai Santa Fe.

Както е видно от снимките, голяма част от екстериорните панели на модела са били преработени с доста по-агресивна визия. Дали това е за добре или не, ще оставим на вас да прецените.

Предната част на корейската машина е изцяло променена, като решетката е много по-голяма отпреди. Това създава цялостно ново усещане за автомобила.

Макар и визията да е доста необичайна за марката, от Carlex вярват, че има достатъчно клиенти, които биха си поръчали подобна доработка. Именно заради това от фирмата смятат да предлагат тунинг пакета в Европа и Азия.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт