728 x 90

Нарисуваха BMW Серия 4 в базова версия с черни брони и 16-ки

Напоследък все по-рядко виждаме нови автомобили, които да се предлагат с базовите в миналото черни брони в различен цвят от основния за съответната кола. Това явление на практика липсва изцяло в премиум сегмента, където дори и най-евтините версии получават куп екстрии и визуални глезотии. Но как може да изглежда един нов модел като BMW 4-Series

Напоследък все по-рядко виждаме нови автомобили, които да се предлагат с базовите в миналото черни брони в различен цвят от основния за съответната кола.

Това явление на практика липсва изцяло в премиум сегмента, където дори и най-евтините версии получават куп екстрии и визуални глезотии.

Но как може да изглежда един нов модел като BMW 4-Series Coupe в натурална базова модификация – от онези с черните брони, халогенните фарове и малките 16-цолови гуми.

Подобна визия за актуалното спортно купе предлага дизайнерът X-Tomi Design, който залага на изключително опростена и изчистена визия и много евтина пластмаса. Можем само да си представим как би изглеждал подобен автомобил в интериора.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт