728 x 90

Можем само да се надяваме Peugeot да изкара наследник на RCZ – и той да изглежда така!

След точно 67 916 продажби по целия свят, Peugeot преустанови производството на спортния си модел RCZ през 2015 година. Фокусът на внимание на френската марка сега е насочем към други сегменти, което най-вероятно означава, че шансовете за наследник на купето са минимално. А това е жалко, тъй като RCZ беше сред най-различните автомобили на пазара. Ако

След точно 67 916 продажби по целия свят, Peugeot преустанови производството на спортния си модел RCZ през 2015 година. Фокусът на внимание на френската марка сега е насочем към други сегменти, което най-вероятно означава, че шансовете за наследник на купето са минимално.

А това е жалко, тъй като RCZ беше сред най-различните автомобили на пазара. Ако все пак си представим свят, в който французите се решат на нов подобен модел, то този дизайн би трябвало да служи за база. 

Моделът, който виждате в галерията, е дело на дизайнера Czyzewski Design. Откриваме много идеи от оригиналния RCZ, както и влияния от актуалния дизайнерски език на марката. Можем спокойно да кажем, че комбинацията от двете е просто прекрасна.

Още по-впечатляващо е, че дизайнерът се е погрижил и за интериора. Тук рецептата е същата и отново е супер успешна. За момент дори се замислихме дали не сме пропуснали официалния дебют на новия RCZ…

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт