728 x 90

Ето как може да изглежда следващото поколение Honda Civic Type R

Съвсем наскоро в интернет пространството се появиха изтекли патентни изображения, които ни показват как ще изглежда следващото поколение Honda Civic. На базата на информацията, с която разполагат, феновете на модела от форума Civic XI съставиха дигитално изображение, което да ни подготви за дизайна на спортната версия Type R. Както е видно, най-вероятно ще бъде заложено

Съвсем наскоро в интернет пространството се появиха изтекли патентни изображения, които ни показват как ще изглежда следващото поколение Honda Civic.

На базата на информацията, с която разполагат, феновете на модела от форума Civic XI съставиха дигитално изображение, което да ни подготви за дизайна на спортната версия Type R.

Както е видно, най-вероятно ще бъде заложено на еволюционен подход. Автомобилът изглежда по-голям, по-широк и по-нисък от сегашния Type R.

Говори се, че новият горещ хечбек ще заложи на хибридна задвижваща система, която ще използва 2.0-литров бензинов турбо мотор и 2 електромотора. Резултатът ще бъде задвижване на четирите колела и мощност не по-малко от 400 к.с.

По данни на Honda, новият Civic ще дебютира през пролетта на 2021 година. Няколко месеца по-късно очакваме и новия Type R.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт