728 x 90

Jeep и Mopar подготвят два концепта за Великден

Jeep и Mopar подготвят две концептуални джипки за Великден. От FCA Group разпространиха първи изображения на прототипите, които ще видим на традиционното годишно "Великденско сафари" (Easter Jeep Safari 2018) в каменистите и пустинни покрайнини на град Моаб, щат Юта. През тази година проявата ще се проведе от 24 март до 1 април. Съдейки по тийзърите,

Jeep и Mopar подготвят две концептуални джипки за Великден. От FCA Group разпространиха първи изображения на прототипите, които ще видим на традиционното годишно "Великденско сафари" (Easter Jeep Safari 2018) в каменистите и пустинни покрайнини на град Моаб, щат Юта. През тази година проявата ще се проведе от 24 март до 1 април.

Съдейки по тийзърите, специално за това мероприятие Jeep ще извади два концепта. В проекта традиционно силно участие има компанията Mopar – производител на части и аксесоари за тунинг.

Единият от концептите е получил името Jeepster. По-рано такова наименование се планираше за нов компактен SUV на бранда. Прототипът ще бъде изграден върху новото поколение Wrangler, който беше представен през ноември на автомобилното изложение в Лос Анджелис.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт