728 x 90

Дали McLaren Speedtail изглежда по-добре без покрив?

    Speedtail е последното творение на инженерите и дизайнерите от Уокинг. Новият McLaren се явява идеен наследник на легендарния F1 от 90-те години на миналия век и разполага с централно шофьорско място. Засега моделът се предлага само като купе с твърд покрив. Дори и да искате да си купите екземпляр и да разполагате с почти два

    Speedtail е последното творение на инженерите и дизайнерите от Уокинг. Новият McLaren се явява идеен наследник на легендарния F1 от 90-те години на миналия век и разполага с централно шофьорско място.

    Засега моделът се предлага само като купе с твърд покрив. Дори и да искате да си купите екземпляр и да разполагате с почти два милиона евро, няма да успеете, тъй като всички 106 екземпляра са вече продадени.

    Най-вероятно няма да видим повече версии на Speedtail особено открита такава. Подредбата на интериора със сигурност би представлявала голяма трудност за поставянето на мек таван и неговото сгъване.

    Въпреки това, вече можем да видим как би изглеждало подобно возило. Смеем да твърдим, че линиите на Speedtail се подчертават още по-добре от липсата на покрив. 

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт